HDF vloeren

 • De HDF-vloeren hebben royaal lange plankformaat van 2150 mm!

  De design HDF-vloeren zijn een alternatief voor PVC-vloeren. De soepel slanke designvloer genaamd SilentTouch is een vloer waarin de beste eigenschappen samensmelten: de som van alle vloeren. Met ambachtelijke zorg, gevoel voor design en veel kennis en technische ervaring is er een gezonde, milieuvriendelijke vloer gerealiseerd. De vloer heeft de MEISTER garantie en wordt gemaakt in Duitsland.

  Waarom de SiltenTouch HDF-vloer?

  • Het oppervlak is op PU gebaseerde polymeerlaag
  • Geen vinyl-oppervlak, 100% PVC-vrij en geurneutraal.
  • Elastisch en prettig aanvoelend door speciale materiaalstructuur. Hierdoor is hij aangenaam voor blote voeten.
  • Multilayer-vloer volgens de laatste norm. Het speciale oppervlak absorbeert het geluid en zorgt voor stille akoestiek. En dus de nodige rust.
  • Oppervlakte-dynamisch. Ze zijn soepel, slank en ongeëvenaard flexibel.
  • Onder deurmaat dankzij de uiterst slanke plankdikte van slechts 5 mm. De vloeren zijn daarmee optimaal voor renovaties.

  Download onze brochure voor meer info

  Benieuwd naar de producten van De Pilaer? U leest alle technische details, veel meer informatie en alle mogelijkheden in onze uitgebreide brochure.

  De SilentTouch AquaSafe-plaat
  De SilentTouch vloer heeft een speciale AquaSafe-plaat met zekere klik-verbinding en gesloten voeg. Deze reageert niet op warmte of zonnestraling. Bovendien zorgt deze ervoor dat de oude ondergronden niet zichtbaar zijn.

  De MEISTER garantie
  Op de designvloeren zit 20 jaar garantie op oppervlakteslijtage bij privé woongebruik. U krijgt met de MEISTER garantie een vloer waar u ook na vele jaren qua schetterend uiterlijk, hoog weerstandvermogen en eenvoudig onderhoud nog enthousiast over zult zijn. De garantie is volgens de garantievoorwaarden van MeisterWerke op www.meister.com.

  Neem contact op voor advies of een offerte