De start
De start van een maatwerkmeubel begint vaak bij u thuis of in onze werkplaats. Hier kunt u zich vrijblijvend laten voorlichten en in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken, wat voor maatmeubel u zoekt en aan welke eisen dit moet voldoen. Bovendien kunt u zien hoe ambachtelijk wij werken.

Uiteraard denken wij met u mee, niet alleen op uitstraling, maar ook qua constructie en functie. U heeft een keuze uit onbeperkte mogelijkheden, kleuren en beslag etc.

Vervolg
Na het gesprek waarin uw wensen duidelijk zijn gaan wij aan de slag. Geheel vrijblijvend maken wij een eenvoudige tekening en aan de hand daarvan een prijsberekening. Hierbij word rekening gehouden met transport en montage ter plekke, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Download onze brochure voor meer info

Benieuwd naar de producten van De Pilaer? U leest alle technische details, veel meer informatie en alle mogelijkheden in onze uitgebreide brochure.

Uitvoering
Heeft u aan de hand van het gesprek en tekening besloten om ons de opdracht te laten uitvoeren, gaan wij direct aan de slag. Gezien het feit dat wij onze eigen werkplaats, opslag & magazijn hebben zijn wij in staat om het stuk maatwerk binnen een aanzienlijk korte periode op te leveren.

De meubelen worden niet alleen bij u bezorgt, maar ook door ons vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd.