• Speciale maatwerk projecten

  Maatwerk hout projecten
  Ons vakmanschap en het ambacht van meubelmaker brengt ons soms prachtige uitdagingen. Projecten die wij niet altijd in een hokje kunnen stoppen, maar juiste duidelijk maken dat ‘kan niet’ dan ook niet in ons woordenboek voor komt.

  Douglas hardhouten schutting
  Een schutting van tropisch hardhout zorgt in één van de vele achtertuinen in Schagen nu een prachtige en duurzame verrijking van de tuin. Een niet alledaags project en zeer leuk om te realiseren.

  Buitenkeuken van steigerhout
  Sinds enkele jaren is buitenkeuken een steeds populairder wordende aanvulling van het buitenleven. Vele varianten zijn eenieder wel bekend: beton, steen. Maar een variant van steigerhout, daar konden wij geen nee tegen zeggen. Het resultaat is er naar.

  De Rietveld stoel
  Het komt voor dat mensen bij ons langskomen met een foto van een bank of stoel die zij ergens hebben gezien of hebben gevonden op internet. De vraag die dan vaak wordt gesteld is of wij deze kunnen (na) maken. Een van onze klanten kwam met een foto aanzetten die op bepaalde punten overeenkwam met de beroemde Rietveld stoel. Vervalsen doen wij niet, maar inspiratie halen wij uit vele bronnen.

  Producten